The Seaward forum will be no longer available from October 2019.

It will be replaced by our new and comprehensive knowledge base on our new website at https://www.seaward.com/gb/support/.

As a result, we are not accepting any new users for the forum.

Apollo 600 Firmware Update BT Problem

PATGuard 3 Forum

Apollo 600 Firmware Update BT Problem

Postby Ford Prefect » Thu Jun 21, 2018 10:59 am

I've just updated my 600 to the latest firmware 4.0.5 (as advised) and I now can no longer attach to any Bluetooth device.
When I go into the main navigation menu Bluetooth is grayed out and pushing the number 3 button to access the settings does nothing.
Anyone else having this problem?
I've tried deleting the Bluetooth Favorites with no effect.
Looks like I'll have to go to my last firmware download and roll it back to v3. Good job I keep copies as I can't seem to find historical firmware files on the Seaward website, or am I just not looking in the right place? I'm losing a lot of testing time trying to sort this out :(
User avatar
Ford Prefect
 
Posts: 46
Joined: Wed Dec 17, 2014 9:50 am
Location: Portsmouth

Re: Apollo 600 Firmware Update BT Problem

Postby southseas » Mon Jun 25, 2018 4:22 am

Sounds like the update has changed your user profile and taken away your admin privileges FP, did you clone your Apollo before doing the update thing?Try swapping to Admin profile and see what happens with the BT button.
User avatar
southseas
 
Posts: 147
Joined: Fri Jul 08, 2011 10:34 pm

Re: Apollo 600 Firmware Update BT Problem

Postby Ford Prefect » Tue Oct 16, 2018 4:06 pm

Yep even though the account was set to expert before the update for some reason the update recinded bluetooth and delete! thanks for the heads up
User avatar
Ford Prefect
 
Posts: 46
Joined: Wed Dec 17, 2014 9:50 am
Location: Portsmouth


Return to Portable Appliance Testing


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

 
 
cron