Primetest 350 settings

PATGuard 3 Forum

Primetest 350 settings

Postby Darryl Sparks » Thu Feb 21, 2013 10:00 am

when using the primetest 350 in auto settings does setting A only test to the power up switch on the appliance your testing. If so if you want the appliance your testing to power up you would use you one of the following settings F class 1 PE current and H IT CL 2 PE current. :? :?
Darryl Sparks
 
Posts: 1
Joined: Thu Feb 21, 2013 9:40 am

Re: Primetest 350 settings

Postby Amy Lyons » Mon Mar 18, 2013 10:30 am

Hi Darryl
It might be worth you going to edit the test settings so that you can see exactly which tests are performed in each of the factory set sequences and decide which is best for your application.
Thanks and kind regards

Amy Lyons
Applications Engineer
Test & Measurement Division
Seaward Electronic
User avatar
Amy Lyons
Applications Engineer
 
Posts: 171
Joined: Mon Apr 23, 2012 2:40 pm
Location: Peterlee, UK


Return to Portable Appliance Testing


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 
cron