Recalling Test Sequence

PATGuard 3 Forum

Recalling Test Sequence

Postby Vanpuller » Mon Nov 05, 2012 1:20 pm

Am I missing something obvious?
When manually entering a previously tested Appliance No., my Primetest 350 doesn't select the previously used Test Sequence.
Any ideas?

Vanpuller :?:
Posts: 5
Joined: Mon Nov 05, 2012 1:00 pm

Re: Recalling Test Sequence

Postby MikeHosted » Thu Nov 08, 2012 9:16 pm

Are you hitting retest then retest or just ok, retest. if so it will do the test that is shown on the menu and not the original test.
Posts: 4
Joined: Thu Aug 23, 2012 12:42 am

Re: Recalling Test Sequence

Postby Amy Lyons » Tue Nov 20, 2012 5:25 pm

Hi Vanpuller
Have you uploaded the assets using your PATGuard 2 Elite software? For information on how to do this please see the below link.
Thanks and kind regards

Amy Lyons
Applications Engineer
Test & Measurement Division
Seaward Electronic
User avatar
Amy Lyons
Applications Engineer
Posts: 166
Joined: Mon Apr 23, 2012 2:40 pm
Location: Peterlee, UK

Return to Portable Appliance Testing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests