Page 1 of 1

Elite software uploading

PostPosted: Wed May 09, 2012 11:57 am
by stuartw
When we try to upload all assets (776) from the elite software to our supernova, it stops at 92%. Has anyone else had thsi problem.

Thanks, Stuart

Re: Elite software uploading

PostPosted: Wed May 09, 2012 12:57 pm
by Jim Wallace
Hi Stuart

The upload limit for the Supernova (and Europa) is 600 assets. This is why the upload has stopped at 92%

Re: Elite software uploading

PostPosted: Fri May 11, 2012 11:00 am
by am4862
I'm a bit alarmed by this. The site I look after has around 1800 assets that all need to be tested. Would it be possible to circumvent this limit by setting up different "sites" (e.g Production, Offices, Warehouse etc)?

Re: Elite software uploading

PostPosted: Sun May 13, 2012 11:12 pm
by Jim Wallace
The orginal upload memory was larger but as we added more and more new features requested by users this started to encroach on the memory space. This reduced the upload size to 600 assets.

You can upload all assets for a given site so setting up different sites would be a work around but it doesn't increase the upload memory i.e. you would upload all assets for Production. perform the tests, download the results and then upload all assets for Offices etc